AYDIN / EFELER - Yunus Emre Anaokulu

Nis

21-26 Mart Orman Haftası kapsamında etkinliklerimizde ormanlarımızın faydalarını öğrendik, ormanlarımızı ve ağaçlarımızı korumak için neler yapabileceğimizi konuştuk.
Efe Emir Ayşe Çetin Anaokulu'nun katılımıyla bahçemizde fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik.

Mrt

Kurumumuz müdür yardımcısı Seçil Karaca'nın koordinatörlüğünde projesi hazırlama ekibi tarafından "Doğa Dile Geldi" tübitak projesi oluşturulmuş ve başvuru süreci tamamlanmıştır. Bu projenin amacı; okulumuzda dezavantajlı çocukların eğitimlerine katkı sunmak olarak belirlenmiştir. Projede görev alan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda özel eğitime ihtiyacı olan çocuklara yönelik destek eğitim odası açılmıştır. Destek eğitim odasında, öğrencinin birebir aldığı eğitim ile gelişimlerinin artması hedeflenmiştir. Ayrıca Rönesans  Eğitim Vakfı  tarafından oluşturulan “Düşler Odası sınıfı’’ nda öğretmenlerimiz drama, masal anlatımı, beden perküsyonu ve ritm, oyun etkinlikleri gerçekleştirmektedir.

Mrt

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından yaptırılan Okulumuz düşler odasının açılışını Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hakan ÖZCAN ve Şube Müdürümüz Dr İsa ÜLKER'in katılımıyla gerçekleştirdik.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yapılan çalışmalarımız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

İlimizde yapılan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü resim yarışmasında öğrencimiz Yağmur BULUT 1. olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi kutlarız. Çocuğumuzun nice başarılar elde etmesini temenni ederiz.

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü Etkinlikleri" kapsamında okulumuzda afet tatbikatı gerçekleştirdik. Çocuklarımıza afet yönetimi ile ilgili bilgilendirme videosu izletildikten sonra afet tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda resim yarışması düzenlenmiştir. Çocuklarımızın hayvan sevgisi ile büyümesi amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliğimizin sonucunda öğrencimiz Yağmur BULUT'un çizdiği resim birinci seçilmiştir. Tüm çocuklarımızı ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Yunus Emre Anaokulu Müdürlüğü olarak geleneksel çocuk oyunlarının yaşatılması adına okulumuz öğrencilerine öğretmenlerimiz rehberliğinde çeşitli oyunlar oynatılarak hem hoş vakit geçirmeleri sağlanmış hem de gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanmıştır.

Eyl

Eğitim ve Öğretim konularında istişare yapmak ve okulumuz çalışmaları hakkında brifing vermek üzere Müdürümüz Umut GÜLTEKİN, Müdür Yardımcımız Seçil KARACAN ve Psikolojik Danışmanımız Olcay ÖZKER; Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan ÖZCAN'ı makamında ziyaret etti.

Eyl

Bakanlığımızın 2023/28 numaralı genelgeleri gereği çocuklarımızın sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinebilmesi adına okulumuz öğretmenlerinin rehberliğinde spor etkinlikleri yapıldı.

Eyl

Okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimiz için uyum haftası etkinliklerimiz başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.