AYDIN / EFELER - Yunus Emre Anaokulu

Yunus Emre Anaokulu

Osman Yozgatlı Mah. Atatürk Bulvarı 1329 Sokak No3 Efeler/AYDIN
Vizyon
Dünyada uygulanan,kabul görmüş okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı,sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin fiziksel, duygusal,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamayı; yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturarak onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma,paylaşma gibi davranışları kazandırmayı amaçlıyoruz.Aynı zamanda Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen,çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
07:50 -12:50 12:55-17:55